search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:28
MENU CLOSE

Πανικός στη Ν. Σμύρνη: Άνδρας πυροβόλησε μαθητές από το μπαλκόνι του

05.05.2017 16:10
Πανικός στη Ν. Σμύρνη: Άνδρας πυροβόλησε μαθητές από το μπαλκόνι του - Media

 

Πανικός επικράτησε λίγο πριν από τις πέντε και μισή,  στη Νέα Σμύρνη .

Ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του , επί της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου 108, κρατώντας ένα αεροβόλο και άρχισε να πυροβολεί στοχεύοντας μαθητές την ώρα που πήγαιναν στο φροντιστήριο ακριβώς απέναντι.

Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε αναστάτωση με τους μαθητές να προσπαθούν να προστατευθούν από τους πυροβολισμούς του δράστη, ο οποίος έδειχνε να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ελαφρά τρία παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ένας ακόμα συμμαθητής του για τον οποίο αρχικά εκφράζονταν φόβοι πως επίσης είχε τραυματιστεί, όπως προέκυψε είναι καλά στην υγεία του.

Περαστικοί τηλεφώνησαν στην αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά περιπολικά απέκλεισαν την περιοχή πείθοντας τον άνδρα να παραδοθεί .

Όπως διαπιστώθηκε  πρόκειται για 38χρονο, συριακής καταγωγής, ο οποίος όμως έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα και έχει αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια.

Οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου και εξετάζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί με το αεροβόλο τα παιδιά, γιατί έκαναν φασαρία…!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:28