search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:03
MENU CLOSE

Κατρούγκαλος: Κανένας συνταξιούχος δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένος – Οι συντάξεις είναι πολύ χαμηλές

06.05.2017 07:34
Κατρούγκαλος: Το επόμενο διάστημα η τελική απόφαση για τη διευθέτηση του χρέους - Media

 

Την άποψη ότι κανένας συνταξιούχος δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένος με τις συντάξεις που παίρνει εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Οι συντάξεις είναι πολύ χαμηλές» δήλωσε στο κανάλι «Ε», ενώ για τις συντάξεις χηρείας είπε ότι «δεν ήταν στο νόμο όπως τον καταθέσαμε».

Ο Γ. Κατρούγκαλος επισήμανε ότι «τα περισσότερα από αυτά τα μέτρα είναι παράλογα. Μας αναγκάζουν να πάρουμε μέτρα. Είναι πολιτικός εκβιασμός», συμπληρώνοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να τελειώσει το πρόγραμμα το 2018 για να φύγει η χώρα από την επιτροπεία.

Για τα μέτρα στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους δανειστές, υπογράμμισε ότι θα ληφθούν και θα εφαρμοσθούν. Ωστόσο, τόνισε ότι αν δεν ληφθούν μέτρα για το χρέος, τότε θα τα καταργήσουμε.

«Ο στόχος του 2,7% δεν φαίνεται να επιτυγχάνεται. Το 2,2% είναι πιο ρεαλιστικός στόχος. Από φέτος αρχίζουμε να βλέπουμε φως. Είναι συσσωρεμένα 7 χρόνια μαυρίλας», ανέφερε ο υπουργός.

Αναφερόμενος στην προκλητικότητα της Τουρκίας, ο Γ. Κατρούγκαλος είπε ότι «στις τουρκικές προκλήσεις πρέπει να απαντάμε με νηφαλιότητα. Λαμβάνουμε μέτρα, ώστε να αποφύγουμε μετακίνηση πολιτών από τα Σκόπια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:02