search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:07
MENU CLOSE

Στη φυλακή ο Πασχάλης αν δεν πληρώσει για την υπόθεση του εξώγαμου

06.05.2017 09:43
Τρισευτυχισμένος ο Πασχάλης: Νέο μέλος στην οικογένειά του!  - Media

 

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε ο Πασχάλης στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον γενετιστή, αναφορικά με την υπόθεση του παιδιού εκτός γάμου που απέκτησε με την Ουρανία Τουτουντζή.

Ο τραγουδιστής θα πρέπει να πληρώσει 6000 ευρώ, προκειμένου να μη βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, αφού οι ποινές που του επιβλήθηκαν από το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών είναι 20 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή, 15 μήνες για ψευδή καταμήνυση και ακόμη 15 μήνες για ψευδορκία.

Η υπόθεση εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε δεύτερο βαθμό, με την έδρα να τον κρίνει όμοφωνα ένοχο, καθώς δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Η ποινή είναι, ωστόσο, εξαγοράσιμη, που σημαίνει ότι ο Πασχάλης υποχρεούται να καταβάλλει το ποσό των 6000 ευρώ αν θέλει να «γλιτώσει» τη φυλάκιση, καθώς η ποινή δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Το χρονικό

Μετά το θετικό αποτέλεσμα της εξέτασης DNA που αποδείκνυε ότι πατέρας του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή είναι ο Πασχάλης, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του έκαναν δημόσιες δηλώσεις στα media, αμφισβητώντας ευθέως τα αποτελέσματα και ισχυριζόμενοι ότι δεν υπήρχε διαφάνεια, καθώς δεν είχε οριστεί τεχνικός σύμβουλος από τη μεριά του τραγουδιστή, τη στιγμή που ο σύμβουλος από τη μεριά της Τουτουντζή ήταν μαθητής του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου. Μετά από τις δηλώσεις αυτές, ο διορισμένος από το δικαστήριο επιστήμονας Κωνσταντίνος Πάγκαλος είχε ζητήσει χρηματική αποζημίωση κάνοντας αγωγή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:07