search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:01
MENU CLOSE

Αμόν: Ο Ολάντ ψήφισε Μακρόν – Απούσα η ευρωπαϊκή αριστερά όταν ο Τσίπρας συγκρούστηκε στην Κομισιόν

06.05.2017 14:16
Βρέθηκε λύση για τον αγιασμό στα σχολεία: Θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου, μετά τις 11 το πρωί και ανά τάξη - Media

 

Ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γαλλίας, Μπενουά Αμόν, έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο pressproject, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στον απερχόμενο Πρόεδρο Ολάντ, λέγοντας πως πιστεύει ότι στον πρώτο γύρο των γαλλικών εκλογών ψήφισε Μακρόν και όχι το κόμμα του, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στον Έλληνα Πρωθυπουργό, για τον οποίο λέει ότι δεν είχε τη στήριξη των ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών δυνάμεων το 2015, όταν συγκρούστηκε με τους εταίρους.

Όταν ο Ολάντ… ξέχασε το ψηφοδέλτιο του κόμματός του:

“Στον πρώτο γύρο οι κάμερες έχουν τραβήξει τον Ολάντ να πηγαίνει να ψηφίσει και να ξεχνάει να πάρει το δικό μου ψηφοδέλτιο. Κάποιος χρειάστηκε να του ψιθυρίσει «Ε!» και ταράχτηκε και θυμήθηκε να το πάρει. Αυτό τα λέει όλα. Ξέχασε το ψηφοδέλτιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος στο τέλος της θητείας του. Ίσως κατά τη διάρκεια της θητείας του να ξεχνούσε καμιά φορά ότι και το δικό του ψηφοδέλτιο ήταν το ψηφοδέλτιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Πιστεύω ότι ψήφισε Μακρόν. Δεν ήμουν μαζί του στο παραβάν αλλά πιστεύω ότι ψήφισε Μακρόν.”

Για την απουσία στήριξης στον Αλέξη Τσίπρα το 2015:

“Με εξέπληξε όταν ο Τσίπρας ηγήθηκε της σύγκρουσης δυνάμεων στην Κομισιόν και είπε: «Φίλοι μου ευρωπαίοι…» δεν υπήρχε κανείς γύρω του. Πού ήταν οι σοσιαλιστές; Πού ήταν η σοσιαλδημοκρατία; Πού ήταν η ευρωπαϊκή αριστερά; Κάποιοι πήγαν στις διαδηλώσεις στην Αθήνα… Πού ήταν οι δυνάμεις της αριστεράς που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του μπρα-ντε-φερ; Πουθενά!”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:00