search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:18
MENU CLOSE

Προσοχή: Αν δείτε αυτές τις κοκκινίλες στο στήθος, σπεύσατε σε γιατρό – Ίσως κρύβουν καρκίνο (Photo)

06.05.2017 14:33
Προσοχή: Αν δείτε αυτές τις κοκκινίλες στο στήθος, σπεύσατε σε γιατρό – Ίσως κρύβουν καρκίνο (Photo) - Media
 
Συναγερμό σημαίνουν πολλοί γιατροί ανά τον κόσμο, καθώς διαπιστώνεται ότι μια κοκκινίλα στο στήθος των γυναικών, η οποία μπορεί να αποδοθεί σε εξωγενή αίτια, όπως, π.χ., ένα στενό σουτιέν.
 
Σύμφωνα με τον Independent, μια γυναίκα από το Τέξας πήγε στο γιατρό της με το συγκεκριμένο εξάνθημα στο στήθος. Ο γιατρός έκανε εξετάσεις, ωστόσο δεν διαπιστώθηκε τίποτα το ανησυχητικό.
 
Όμως, το εξάνθημα δεν έφευγε, γεγονός που τη θορύβησε και μετά από ψάξιμο, διαπίστωσε ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου, Φλεγμονώδη Καρκίνο του Στήθους, ο οποίος, μάλιστα, είχε απλωθεί στα οστά και το ήπαρ.
Πλέον, υφίσταται θεραπεία, ωστόσο, οι γιατροί το μόνο που ελπίζουν είναι να σταματήσουν την επέκταση του καρκίνου και όχι να τον θεραπεύσουν.
 
Σύμφωνα το Ερευνητικό Κέντρο Καρκίνου στη Βρετανία, υπογραμμίζει ότι αν και αυτός ο τύπος καρκίνου του στήθους είναι σπάνιος, υπάρχουν σημάδια που μπορούν να λειτουργήσουν ως συναγερμός: περιοχές του στήθους που είναι πρησμένες και κόκκινες, πάχυνση του δέρματος, πόροι στο δέρμα σαν αυτούς στη φλούδα του πορτοκαλιού ή κάποιος όγκος στο στήθος. 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:17