search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:07
MENU CLOSE

Μπαράζ συλλήψεων της ΕΛ.ΑΣ. στην Πελοπόννησο

07.05.2017 07:41
Διεύθυνση Μεταφορών Τρικάλων: 9 συλλήψεις για κύκλωμα με επαγγελματικά διπλώματα - Media

 

Σε 73 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Πελοπόννησο, έπειτα από ελέγχους που έκανε για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 123 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 73.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν έξι φυγόποινοι, τέσσερα άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, 15 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 12 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους, δύο άτομα για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού, τρία άτομα για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, καθώς και ακόμα τρία άτομα για παράβαση του γενικού οικοδομικού κανονισμού.

Επίσης, έγιναν έλεγχοι σε 717 αυτοκίνητα και βεβαιώθηκαν 340 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ συνελήφθησαν 28 άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48