search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:03
MENU CLOSE

Παράδειγμα προς μίμηση: Βρήκε τα κλειδιά στην πόρτα του αυτοκινήτου και τα παρέδωσε

07.05.2017 09:44
Παράδειγμα προς μίμηση: Βρήκε τα κλειδιά στην πόρτα του αυτοκινήτου και τα παρέδωσε - Media

 

Μια ιστορία ανθρωπιάς και τιμιότητας που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην περιοχή των Δικαστηρίων, στα Χανιά, μοιράστηκε με το zarpanews.gr ο «πρωταγωνιστής», απευθύνοντας δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον «αφανή ήρωα» της υπόθεσης.

Κατεβαίνοντας λοιπόν για ποτό το βράδυ της Πέμπτης ο Στέφανος, πάρκαρε το αυτοκίνητό του κοντά στην Πλατεία Δικαστηρίων, το κλείδωσε και… άφησε το κλειδί πάνω στην πόρτα! Αρκετές ώρες μετά, γύρω στη 1:30 τη νύχτα που θέλησε να φύγει, το αυτοκίνητο όχι μόνο δεν είχε «κάνει φτερά» όπως θα υπέθετε κανείς αλλά ήταν στην θέση του, έχοντας μάλιστα στην πόρτα ένα σημείωμα που έγραφε «τα κλειδιά σου είναι στο περίπτερο απέναντι»!

«Μόλις τελειώνω το ποτό μου γύρω στις 1.30 το βράδυ της Πέμπτης άρχισα να ψάχνω τα κλειδιά μου. Ρωτάω από δω από κει, τίποτα. Απογοητευμένος πάω στο αμάξι και βλέπω στην πόρτα ένα σημείωμα.  Πηγαίνω στο περίπτερο απέναντι και μου κάνει ο περιπτεράς «πες μου την πινακίδα». Ο άνθρωπος πέρα από το σημείωμα είχε γράψει και άλλο ένα χαρτάκι με την πινακίδα μου!» εξιστορεί ο Στέφανος.

Όσο για την ταυτότητα του κυρίου, «Ρώτησα πληροφορίες στον περίπτερα και μου είπε ότι είναι ένας τυπικός κύριος που συχνάζει στην περιοχή των Δικαστηρίων». «Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι» καταλήγει.

Πηγή: zarpanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:01