search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Χωρίς δηλώσεις, στην κάλπη Μακρόν και Λεπέν

07.05.2017 10:02
Χωρίς δηλώσεις, στην κάλπη Μακρόν και Λεπέν - Media

 

Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν οι Εμμανουέλ Μακρόν και Μαρίν Λεπέν για τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Το φαβορί για τη νίκη, Μακρόν, ψήφισε στην πόλη Τουκέ, στη Βόρεια Γαλλία, ενώ η Μαρίν Λεπέν στο Ενίν-Μπομόν, βορειοανατολικά της χώρας.

Οι υποψήφιοι, αν και στάθηκαν για λίγα λεπτά, ώστε να μιλήσουν με τους ψηφοφόρους τους, επέλεξαν να μην προβούν σε καμία δήλωση.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν αναμένεται να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα στο αρχηγείο του στο Παρίσι, ενώ η Λεπέν θα δει τα αποτελέσματα από εστιατόριο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε ασκήσει τα εκλογικά του καθήκοντα και ο απερχόμενος πρόεδρος Φρανσουά Ολλάντ, ο οποίος παρότρυνε τους Γάλλους να μην επιλέξουν την αποχή, αλλά να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24