search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57
MENU CLOSE

Γεννηματά: Συνθηκολόγηση με όρους ηττημένου η συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών

07.05.2017 13:44
Γεννηματά: Ενωμένοι να διαμορφώσουμε το μέλλον μας με μια ισχυρή και αξιόπιστη κυβέρνηση  - Media
 
Για «συνθηκολόγηση με όρους ηττημένου» κάνει λόγο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Κυριακάτικη Εφημερίδα».
 
Η κ. Γεννηματά αναφέρει ότι η κυβέρνηση έφερε ένα 4ο μνημόνιο, «μνημόνιο διαρκείας, που δεν περιλαμβάνει μέτρα για το χρέος» και εκτιμά ότι τα νέα μέτρα «υπονομεύουν την προοπτική εξόδου της χώρας από την κρίση».
 
«Η ανεπάρκεια της κυβερνητικής πολιτικής, τα παιχνίδια με τον χρόνο με μοναδικό σκοπό την παραμονή στην εξουσία, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα», σχολιάζει.
 
Η κ. Γεννηματά επαναλαμβάνει την ανάγκη συνεννόησης, «για να αφήσουμε πίσω μας τα αδιέξοδα», και επισημαίνει ότι «το δίλημμα σήμερα είναι εθνική συνεννόηση ή εθνική καταστροφή». «Οι ευθύνες βαρύνουν τις πλάτες όλων», προσθέτει.
 
Εξάλλου, αναφορικά με το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, εκτιμά ότι θα είναι ενωτικό, «με έκφραση όλων των απόψεων και καθαρές αποφάσεις».
 
Επιπλέον, αναφέρει για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ότι «διευρύνει τα ερείσματά της στην κοινωνία». «Είναι ο πόλος συσπείρωσης  για τη δημιουργία προοδευτικού πλειοψηφικού ρεύματος στη χώρα», επισημαίνει.
 
«Η όσμωση, η συνάφεια στις πολιτικές μας θέσεις και τον προγραμματικό μας λόγο, η κοινωνική δυναμική θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα μας σε συνδυασμό πάντα με τις πολιτικές εξελίξεις», καταλήγει.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:55