search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Γιατί δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

07.05.2017 13:57
Γιατί δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Media

 

Δεν απειλούνται με αφαίρεση βαθμών για όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. 

Όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, οι δυο ομάδες θα κινδύνευαν και με τη συγκεκριμένη τιμωρία (πέρα από βαριά πρόστιμα και αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών) σε περίπτωση που είχαν καταγραφεί εκτεταμένα επεισόδια και εντός του αγωνιστικού χώρου. 

Και πράγματι, όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ, ο παρατηρητής του αγώνα έχει καταγράψει την είσοδο οπαδών στο ταρτάν (όπως και όλα τα υπόλοιπα έκτροπα που σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα). 

Το γεγονός ωστόσο ότι η εισβολή αυτή έγινε περίπου στις 18:20 και οι δυο αποστολές έφτασαν στο γήπεδο μετά τις 19:00, απαλλάσσει τους συλλόγους από το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών. Διότι ο κανονισμός αναφέρει ότι οι ομάδες θεωρούνται συνυπεύθυνες για επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου μονάχα σε περίπτωση που βρίσκονται κι εκείνες στο γήπεδο την ώρα των συμβάντων.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:08