search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:56
MENU CLOSE

Star Academy: Το λαρυγγοφαρυγγικό, o Μουρατίδης και η απόλυση (Video)

07.05.2017 14:31
Θύμισε Καρβέλα: Νέος άγριος καυγάς Φουρθιώτη-Μουρατίδη στο Star Academy (Video) - Media

 

Ο Μάκης ήταν ένας από τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση από την ακαδημία του Star Academy την εβδομάδα που πέρασε.

Ο διαγωνιζόμενος τραγούδησε «Καίγομαι και σιγολιώνω» και ενθουσίασε τους κριτές, μάλιστα η Άννα Βίσση και ο Νίκος Μουρατίδης του έβαλαν 10.

«Ποιος σε έβαλε προτεινόμενο; Να απολυθεί αμέσως! Να συλληφθεί» είπε έξαλλος ο Νίκος Μουρατίδης και ο καθηγητής τους Βασίλης Δεναχής έσπευσε να απαντήσει για τους λόγους που έφεραν τον Μάκη σε αυτή τη θέση…

«Δουλειά των καθηγητών φωνητικής είναι να βλέπουν πιο μπροστά από το προφανές. Ο λόγος για τον οποίο έχω ψηφίσει εγώ τον Μάκη αυτή τη φορά είναι διότι βλέπω μια λαρυγγοφαρυγγική προσέγγιση του τραγουδιού του η οποία με ανησυχεί. Την οποία την βλέπω πολύ σταθερά. Την οποία δεν την εφαρμόζει στα μαθήματα, αλλά στη σκηνή πάνω το κάνει πάρα πολύ εκτενώς. Αυτό εγκυμονεί κινδύνους. Οπότε από τη δική μου θέση κάνω αυτή την προσπάθεια να τον βάλουμε λίγο σε σειρά φωνητικά».

Η ατάκα του για το λαρρυγοφαρυγγικό τραγούδισμα του παίκτη χρησιμοποιήθηκε ως αστείο ανάμεσα στους κριτές και η Άννα Βίσση εξέφρασε ανοιχτά τη διαφωνία της:

«Παιδιά οι τραγουδιστές δεν γεννήθηκαν για να αρέσουν στους καθηγητές. Στον κόσμο πρέπει να αρέσουν».

«Όλος ο κόσμος αναρωτιέται: από τους σπουδαστές του Star Academy, όλοι ήταν τέλειοι και έπρεπε ο Μάκης να βγει προτεινόμενος; Οι υπόλοιποι σπουδαστές σας άφησαν ικανοποιημένους;» συνέχισε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Οι καθηγητές έκριναν ότι σε όλα αυτά τα live έλεγε πάντα το ίδιο είδος, άρα δεν μπορούσαμε να δούμε την εξέλιξη του» είπε στην συνέχεια η καθηγήτρια Πολίνα Πρελορέντζου με την Αννα Βίσση να επεμβαίνει και πάλι: «Και τι δηλαδή; Τον τιμωρείτε; Εμείς δεν συμφωνούμε που είναι προτεινόμενος.»

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15