search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:51
MENU CLOSE

Σβίγκου: Το ΠΑΣΟΚ επιλέγει να κάνει το δεκανίκι της ΝΔ

07.05.2017 16:27
Ρ. Σβίγκου: Βγαίνουμε στην αντεπίθεση με το έργο και το πρόγραμμά μας - Media

 

Eπίθεση στη ΝΔ εξαπολύει η Ράνια Σβίγκου, χαρακτηρίζοντας «άγονη και αδιέξοδη» την τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη «που ζητά εκλογές από την επομένη της εκλογής του στην προεδρία της ΝΔ».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή της στην Κυριακάτικη Kontranews σημειώνει ότι η τακτική του Μητσοτάκη «προέρχεται από τη δίψα για την επιστροφής την εξουσία και τη συνέχιση του σκληρά νεοφιλελεύθερου έργου τους».

Τονίζει μάλιστα  ότι «αυτό το αφήγημα έχει διαψευστεί πλέον, κι άλλο, όπως φαίνεται, δεν διαθέτει».

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, υποστηρίζει ότι αυτός ο χώρος είναι «καθηλωμένος σε μια νεοφιλελεύθερη κατεύθυνση» και πως το ΠΑΣΟΚ επιλέγει -με την έως τώρα στάση του- «να κάνει το δεκανίκι της ΝΔ των κ. Μητσοτάκη, Γεωργιάδη και Βορίδη χάνοντας έτσι επαφή, μέρα με τη μέρα, με τα κοινωνικά στρώματα τα οποία κάποτε εξέφραζε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:51