search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:25
MENU CLOSE

Έρχεται Γολγοθάς από Δευτέρα για τους οδηγούς στη λεωφ. Μεσογείων

07.05.2017 16:50
Καραμπόλες ΙΧ και στα δύο ρεύματα της Μεσογείων - Χάος από την κίνηση - Media

 

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει από Δευτέρα και τουλάχιστον ως τα τέλη Μαΐου τους οδηγούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν για τις καθημερινές μετακινήσεις τους τη Λεωφόρο Μεσογείων, λόγω εργασιών συνεργείων της ΔΕΗ!

Συγκεκριμένα, λόγω εργασιών εγκατάστασης καλωδίων ρεύματος υψηλής τάσης, από 08.05 έως 31.05.2017  στη Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λοκρίδος και Αναστάσεως, ρεύμα προς Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθ’ όλο το 24ωρο, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα επιτρέπεται και στη λωρίδα αποκλειστικής διέλευσης Μ.Μ.Μ. (λεωφορειολωρίδα) στο συγκεκριμένο τμήμα της Λ. Μεσογείων.

Περαιτέρω, η αριστερή στροφή προς την οδό Περικλέους, θα γίνεται μέσω της αριστερής λωρίδας της Λ. Μεσογείων, η οποία προ των έργων προορίζονταν για την ευθεία κίνηση των οχημάτων.

Το ανώτατο όριο ταχύτητας καθορίζεται κατά περίπτωση, σε πενήντα (50) και τριάντα (30) χλμ/ώρα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:25