search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:27
MENU CLOSE

Τέσσερις συλλήψεις για τα ντροπιαστικά επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου

07.05.2017 17:00
Καταγγελία - βόμβα από τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΕΠΟ: «Ο χειρότερος τελικός, με πλαστά εισιτήρια και... παράνομους φύλακες - Ποτέ ξανά τόσο ξύλο» - Media

Σε τέσσερις συλλήψεις και 23 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια των θλιβερών επεισοδίων που έγιναν μέσω και έξω από το Πανθεσσαλικό γήπεδο, λίγο πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. 

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούνται ακόμη τέσσερα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί για συμμετοχή στα επεισόδια. 

Ο απολογισμός κάνει λόγο για συνολικά 16 άτομα: τρεις αστυνομικούς και 13 οπαδούς, εκ των οποίων τρεις παραμένουν για νοσηλεία στο νοσοκομείο του Βόλου. 

Στα επείγοντα μεταφέρθηκαν και άλλοι οπαδοί στους οποίους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν. 

Επίσης, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το Πανθεσσαλικό αστυνομικοί της ασφαλείας Βόλου βρήκαν σε χωράφι πολεμοφόδια (τέσσερα φτυάρια, αξίνες, ξύλινα κονταριά με καρφιά, δυο γκασμάδες και περισσότερους από 10 σιδηρολοστούς).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:26