search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:46
MENU CLOSE

Ο Μελανσόν δεν συνεχάρη τον Μακρόν – Τι δήλωσε

07.05.2017 19:50
Μελανσόν: Δεν υπάρχει πλειοψηφία, λόγω αποχής, για να καταστραφεί ο εργατικός κώδικας - Media

 

Να δώσουν μάχη ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου κάλεσε τους ψηφοφόρους του ο αριστερός Ζαν Λυκ Μελανσόν, ο οποίος δεν συνεχάρη τον Εμανουέλ Μακρόν για τη νίκη του.

«Το πρόγραμμα του νέου μονάρχη προέδρου είναι γνωστό. Είναι ο πόλεμος εναντίον των κοινωνικών κεκτημένων της χώρας και η οικολογική ανευθυνότητα. Είμαστε καταδικασμένοι. Οι βουλευτικές εκλογές πρέπει να αποδείξουν ότι μετά από μια ψήφο άρνησης και φόβου, ήρθε η ώρα για μια θετική επιλογή, την επιλογή ενός κοινού μέλλοντος. Καλώ τα 7 εκατομμύρια άτομα που με εμπιστεύτηκαν εμένα και το πρόγραμμά μου να κινητοποιηθούν και να μένουν ενωμένοι, είτε ψήφισαν είτε όχι για τον κ. Μακρόν», είπε.

«Κινητοποιηθείτε, αν αναγνωρίζετε τον οικολογικό και κοινωνικό ανθρωπισμό της εποχής μας, του οποίου φιλοδοξώ να είμαι εκπρόσωπος. Μην αφήνετε κανένα περιθώριο, μην εγκαταλείπετε τίποτα. Στην έκκλησή μας, στις 18 Ιουνίου, η αντίστασή μας μπορεί να κερδίσει τη μάχη. Θα δώσω όλες τις δυνάμεις και την ενέργειά μου.
Με την αποχή, τα λευκά και τα άκυρα, η χώρα μας αρνήθηκε μαζικά την ακροδεξιά γιατί της είναι ξένη (…) Η Μαρίν Λεπέν ήρθε τρίτη στον δεύτερο γύρο», δήλωσε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40