search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:33
MENU CLOSE

Νυν και πρώην σφάζονται για τα μάτια του Βασάλου

08.05.2017 10:26
Η Κολιδά «καίει» Βαλαβάνη – Βασάλο: Η σχέση τους ξεκίνησε στο survivor (Video) - Media

 

Η πρώην και η νυν σύντροφός του, γνωστές και οι δύο στο χώρο του bodybuilding, έχουν στήσει το δικό τους …Survivor για τα μάτια του Κωνσταντινού Βασάλου.

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν όταν η πρώην σύντροφός του άφηνε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να εννοηθεί πως παραμένει ζευγάρι με τον παίκτη του Survivor. Μάλιστα, ανέβαζε συνέχεια κοινές φωτογραφίες τους.

Μέχρι που παρενέβη η νυν σύντροφός του, η οποία ανεβάζοντας ένα βίντεο, άρχισε να κατηγορεί την πρώην του πως εκμεταλλεύεται τον Βασάλο για δημοσιότητα, πως η σχέση τους έχει τελειώσει πολύ καιρό πριν και πως εάν δεν σταματήσει θα κινηθεί τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια του μέσω της νομικής οδού. Δηλώνει δε πώς αυτή είναι πλέον η επίσημη σύντροφος του «Μαχητή». Όμως, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι…

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, και η δεύτερη σύντροφος λίγο πριν αναχωρήσει ο Κωνσταντίνος για τον Άγιο Δομίνικο από νυν έγινε επίσης πρώην. Ωστόσο επειδή όλο αυτό ήταν πολύ «φρέσκο», είχαν πει πως θα ξανασυζητήσουν για τη σχέση τους μετά την επιστροφή του Βασάλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48