search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:30
MENU CLOSE

Κουρουμπλής: Πρέπει να ζητάμε συγγνώμη κάθε μέρα από τους Έλληνες (Video)

08.05.2017 10:56
Κουρουμπλής: Πρέπει να ζητάμε συγγνώμη κάθε μέρα από τους Έλληνες (Video) - Media

«Οφείλουμε κάθε μέρα να ζητάμε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είπε: «Ενδεχομένως, όλοι ως πολιτικοί, δεν έχουμε ικανοποιήσει τις προσδοκίες του ελληνικού λαού».

«Όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών, και θα έχουμε μία πλήρη τετραετία, όπου θα έχουμε κάνει αυτά που μπορούμε να κάνουμε, και κρίνουμε ότι πρέπει να κάνουμε, τότε ο ελληνικός λαός θα μας κρίνει με τον πιο αυστηρό τρόπο και εμάς, όπως έκανε με τους άλλους», είπε και τόνισε: «Δώστε μας αυτόν τον χρόνο, διότι δύο χρόνια αυτή η κυβέρνηση, συνεχώς, βρίσκεται σε μία κατάσταση αναμονής λόγω όλης αυτής της εκκρεμότητας. Τώρα έχουμε δύο χρόνια στα οποία θα κριθεί η αποτελεσματικότητα μας».


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:30