search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:37
MENU CLOSE

Στις 18 Μαΐου η ψήφιση των μέτρων της συμφωνίας

08.05.2017 11:43
Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ - «Ναι» σε δεκάδες άρθρα από την αντιπολίτευση - Media

Βέβαιος ότι δεν θα υπάρξει καμία διαρροή από την πλευρά της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα εμφανίστηκε ο Νίκος Βούτσης ενώ για τις 18 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη, «πηγαίνει» η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα που «σηματοδοτούν» την ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης. 

Ο πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας με δημοσιογράφους, ανέφερε πως οι βουλευτές που θα κληθούν να ψηφίσουν θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τα μέτρα και τα αντίμετρα, σημειώνοντας πως «έτσι και αλλιώς τέσσερις μέρες αργότερα το Eurogroup θα κληθεί να αποφασίσει». Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βούτσης «όχι μόνο δεν φοβάμαι καμία διαρροή, αντιθέτως θα υπερψηφιστούν ορισμένα αντίμετρα κι από άλλα κόμματα» ενώ προέβλεψε ότι το «στρατόπεδο» της ΝΔ θα αντιμετωπίσει πρόβλημα εσωκομματικό με την καταψήφιση των αντίμετρων και κυρίως των φορολογικών αντίμετρων. 

Μιλώντας για την προγραμματισμό ψήφισης του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα και αντίμετρα ο Νίκος Βούτσης σημείωσε ότι το πολυνομοσχέδιο θα εισαχθεί στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, με τη διαδικασία του επείγοντος, στις 15 και 16 Μαίου (Δευτέρα και Τρίτη) και η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα στην Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να ξεκινήσει την Τετάρτη 17 Μαΐου και να ολοκληρωθεί με την ψήφιση του μια ημέρα αργότερα, την Πέμπτη 18 Μαΐου. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:36