search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:32
MENU CLOSE

Ο άνδρας που κοιμόταν επί έξι μέρες στο πλευρό της νεκρής γυναίκας του (Photos)

08.05.2017 14:11
Ο άνδρας που κοιμόταν επί έξι μέρες στο πλευρό της νεκρής γυναίκας του (Photos) - Media

 

Η αγαπημένη του σύζυγος πέθανε και ο Ράσελ δεν ήθελε η σορός της να μεταφερθεί στο νεκροτομείο. Γι’ αυτό επέλεξε να κοιμηθεί δίπλα της, στο σπίτι τους στο Ντέρμπι, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Η Γουέντι πέθανε ειρηνικά κι ανώδυνα στα χέρια τα δικά μου. Ο θάνατος μοιάζει θέμα ταμπού στην κοινωνία μας, κανείς δε θέλει να μιλάει γι’ αυτό. Είχα αποφασίσει η Γουέντι να παραμείνει σπίτι μας μετά τον θάνατό της. Δεν ήθελα να πάει ούτε στο νεκροτομείο ούτε σε κάποιο γραφείο τελετών. Ήθελα να τη φροντίσουμε εμείς, στο σπίτι μας, μέσα στο υπνοδωμάτιό μας, ώστε να είμαι κι εγώ στο ίδιο δωμάτιο», εξηγεί ο Ράσελ.

«Το ότι ήταν το σώμα της εδώ και μπορούσα να κάθομαι μαζί της όλη τη μέρα, να έρχονται συγγενείς και φίλοι, να μιλούν σ’ εκείνη και για εκείνη, να ανάβουν ένα κερί ήταν μια πολύ όμορφη και ανακουφιστική εμπειρία για μένα και για όλους όσοι συμμετείχαν», προσθέτει.

Όταν οι γιατροί της έδωσαν έξι μήνες ζωής, το ζευγάρι αποφάσισε αγοράσει ένα τροχόσπιτο με το οποίο γύριζε την Ευρώπη σε μια προσπάθεια να ζήσουν τις τελευταίες στιγμές της Γουέντι όσο πιο έντονα γίνεται. Το ταξίδι τους ολοκληρώθηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, όταν χρειάστηκε να γυρίσουν σπίτι, επειδή η Γουέντι δεν άντεχε πια τους πόνους.

Στο πλευρό του Ράσελ στάθηκαν οι δυο γιοι τους Λουκ και Ντίλαν, καθώς και τα παιδιά του Ράσελ Μπέντζαμιν και Ντομινίκ Ντέιβισον. Τον βοήθησαν με τη φορντίδα της Γουέντι.

«Μας ξεγελά η τηλεόραση και οι ταινίες και νομίζουμε πως υπάρχει κάτι τρομακτικό στα νεκρά σώματα- δεν υπάρχει, σας διαβεβαιώ», δηλώνει ο Ράσελ.

Στις 14 Μαΐου θα γίνει η επιμνημόσυνη τελετή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:32