search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:01
MENU CLOSE

Ο υπάλληλος που εξοικονόμησε 900.000 ευρώ τον χρόνο στον ΟΑΕΔ – Τι λέει για τα εγκώμια Τσίπρα

09.05.2017 08:05
ΟΑΕΔ: Ποιοι εποχικοί δικαιούνται έκτακτη μηνιαία αποζημίωση - Media

Ένας υπάλληλος του καταστήματος του ΟΑΕΔ στην Πάτρα κατάφερε να εξοικονομήσει  903.913 ευρώ το χρόνο στον οργανισμό.

Ο λόγος για τον Άγγελο Βώρο ο οποοος προχώρησε με δικιά του πρωτοβουλία στην αναβάθμισή του τρόπου σύνδεσης όλων των υπηρεσιών των ΚΠΑ2  & ΕΠΑΣ στο Ιδιωτικό δίκτυο ΟΑΕΔ.

« Ο ΟΑΕΔ εξοικονόμησε ετησίως 903,913 χιλιάδες ευρώ από πρωτοβουλία ενός υπαλλήλου, του συναδέλφου Άγγελου Βώρου από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου. Η πρωτοβουλία  έχει να κάνει με την αναβάθμιση του τρόπου σύνδεσης (με τεχνολογία ADSL/VDSL IP VPN) όλων των υπηρεσιών ΚΠΑ2 & ΕΠΑΣ του Οργανισμού  στο Ιδιωτικό Δίκτυο ΟΑΕΔ η οποία υλοποιήθηκε από τον ίδιο το συνάδελφο Άγγελο Βώρο με τη βοήθεια των συναδέλφων  των Γραφείων Πληροφορικής των Περ/κων Δ/νσων ΟΑΕΔ καθώς και της Δ/νσης Μηχανογράφησης στις 27/4/2017», αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ.

Η πρωτοβουλία του κ.Βώρου εντυπωσίασε και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος δήλωσε:

«Ενημερώθηκα από την Διοίκηση του ΟΑΕΔ για την εξαιρετική πρωτοβουλία του κ. Άγγελου Βώρου, εργαζόμενου του ΟΑΕΔ. Ο κ. Βώρος  υλοποίησε  την αναβάθμιση του τρόπου σύνδεσης όλων των Υπηρεσιών του Οργανισμού με συνολική εξοικονόμηση  για τον ΟΑΕΔ 903.913 ευρώ. Αυτό το έργο βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και την καθημερινότητα των εργαζομένων του ΟΑΕΔ.

Ο κατασυκοφαντημένος δημόσιος τομέας δείχνει μέσα από αυτό το γεγονός τις τεράστιες του δυνατότητες. Στις δομές του υπάρχουνε πολλοί άνθρωποι με εξαιρετικές ικανότητες και διάθεση προσφοράς. Όταν τους προσφέρονται τα κατάλληλα μέσα και τους παρέχεται η αντίστοιχη εμπιστοσύνη τα αποτελέσματα μπορούν να είναι αξιοσημείωτα.

Γνωρίζουμε πως το φιλότιμο που αποδεικνύουν υπάλληλοι δεν αρκεί τις περισσότερες φορές για να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα για τον πολίτη. Γι’ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά για την αποτελεσματική λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και στους πολίτες της, απέναντι σε όσους μας καλούν σε απαξίωση του δημόσιου τομέα.

Συγχαίρω τον κ. Άγγελο Βώρο και τον ευχαριστώ εκ μέρους όλων των πολιτών για την εξαιρετική του αυτή προσπάθεια».

Από την πλευρά του ο κ.Βώρος μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» σχολίασε τη δήλωση που έκανε Πρωθυπουργός για εκείνον.

«Είναι αυτονόητο ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, να υπάρχει αναγνώριση του έργου μου από τόσο υψηλό επίπεδο, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας, και το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό. Για να είμαι ειλικρινής, είναι κάτι που δεν το περίμενα, αλλά είμαι ευχαριστημένος που αυτή η προσπάθεια είχε ένα αίσιο τέλος και που πραγματικά αναγνωρίστηκε σε τόσο υψηλό επίπεδο», δήλωσε μιλώντας στην εφημερίδα. 

 

Με πληροφορίες από: pelop.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59