search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:13
MENU CLOSE

Μακρόν: Η… παγωμάρα των γονιών του, όταν έμαθαν για την Μπριζίτ

09.05.2017 09:20
Μακρόν: Η… παγωμάρα των γονιών του, όταν έμαθαν για την Μπριζίτ - Media

 

Μια νέα βιογραφία έρχεται στο φως που κάνει γνωστή την αντίδραση των γονέων του 16χρονου, τότε, Μακρόν, όταν αντελήφθησαν ότι ο έφηβος γιος τους ήταν ερωτευμένος με την 40χρονη δασκάλα του, η οποία ήταν, μάλιστα, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Σύμφωνα με το βιβλίο της Anne Fulda, με τίτλο:  “Emmanuel Macron: A Perfect Young Man” (Εμμανουέλ Μακρόν: Ένας τέλειος νεαρός άνδρας») οι γονείς του πίστευαν, αρχικά, ότι το ειδύλλιο αφορούσε τον γιο τους και την κόρη της δασκάλας του, την Laurence, ώσπου έμαθαν την αλήθεια μέσω ενός οικογενειακού φίλου.

«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Καταλαβαίνετε ότι δε θα μπορούσαμε να πούμε “Αυτό είναι υπέροχο” όταν μάθαμε για τη σχέση του γιου μας με μια γυναίκα τόσο μεγαλύτερή του» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του Μακρόν που όταν συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται για μια «τρέλα» της ηλικίας ή μια φάση που θα περάσει γρήγορα, αποφάσισε να μιλήσει στη… δασκάλα του γιου της, λέγοντάς της τα εξής: «Δεν μπορείς να καταλάβεις; Εσύ έκανες τη ζωή σου. Έχεις οικογένεια. Αυτός, όμως, μαζί σου δε θα μπορέσει να αποκτήσει ποτέ παιδιά δικά του».

Παρόμοια ήταν και η αντίδραση του πατέρα του Εμμανουέλ Μακρόν ο οποίος, όταν πληροφορήθηκε ποια είναι η «εκλεκτή» της καρδιάς του γιου του, έπεσε από τα σύννεφα. Και οι δυο γονείς συνάντησαν τη Μπριζίτ, ζητώντας της να μη δει τον γιο τους μέχρι τη στιγμή που εκείνος θα ενηλικιωθεί. Εκείνη, ωστόσο, απάντησε ότι δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτα…

Η γιαγιά του Μακρόν, προς έκπληξη όλων, κατανόησε τα συναισθήματα του εγγονού της και τάχθηκε με το μέρος του. Κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στην κόρη της και μητέρα του Μακρόν, καθώς όπως τονίζει, με τα παιδιά της δεν υπήρξε ποτέ τόσο ανεκτική και «ανοιχτόμυαλη» όσο με τον εγγονό της.

“Οι γονείς μου πήραν πολύ άσχημα το γεγονός ότι διατηρούσα σχέση με τη Μπριζίτ και ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα, καθώς έπρεπε να παλέψω για να μπορέσω να ζήσω όπως εγώ θέλω και να εφαρμόσω τις δικές μου επιλογές, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και επαγγελματικό” έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Μακρόν κατά το παρελθόν.

Το ζευγάρι, τελικά, παντρεύτηκε το 2007, όταν ο Μακρόν ήταν 29 και η Μπριζί 54 ετών. Έχοντας πάρει τον ρόλο του πατριού για τα τρία παιδιά της Μριζίτ, ο Μακρόν τα ευχαρίστησε για το γεγονός ότι αποδέχθηκαν τη σχέση τους, όπως και τον ίδιο.

Ο 39χρονος Εμμανουέλ Μακρόν αποτελεί τον νεότερο Γάλλο Πρόεδρο στην ιστορία της χώρας. Όσο για τον ρόλο που θα έχει η Πρώτη Κυρία είναι ακόμα αβέβαιος…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:13