search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:02
MENU CLOSE

Adecco: Η εκλογή Μακρόν ανοίγει νέες θέσεις εργασίας στη Γαλλία

09.05.2017 09:50
Χαιρετίζει ο Μακρόν την αποφυλάκιση του Γάλλου φωτορεπόρτερ - Απελάθηκε από την Τουρκία - Media

 

Η εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στην προεδρία της Γαλλίας αναμένεται να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της χώρας και εν τέλει να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, όπως δήλωσε η Adecco, η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού η οποία ανακοίνωσε τριμηνιαίες πωλήσεις και κέρδη που ξεπέρασαν τις προβλέψεις της αγοράς.

Ο 39χρονος Μακρόν αναλαμβάνει πλέον να αναμορφώσει την οικονομία στη Γαλλία, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη μεμονωμένη αγορά της Adecco.

«Γνωρίζουμε ότι μια από τις βραχυπρόθεσμες βασικές προτεραιότητές του είναι να συνεχίσει να μεταρρυθμίζει τον εργασιακό κώδικα, επιτρέποντας στις εταιρίες να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία και σαφήνεια όταν χρειάζεται να κάνουν προσλήψεις ή απολύσεις», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Αλέν Ντεάζ σε συνέντευξή του στο Reuters.

«Αυτό αναμένεται να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την ανταγωνιστικότητα και στο τέλος να τροφοδοτήσει τη δημιουργία θέσεων εργασίας», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η Adecco ανακοίνωσε ότι τα κέρδη πρώτου τριμήνου αυξήθηκαν πάνω από ένα πέμπτο, παραπάνω από το αναμενόμενο, καθώς συνέχισε να αναπτύσσεται σε βασικές αγορές όπως της Γερμανίας και της Γαλλίας, και διατηρώντας παράλληλα υπό έλεγχο τις δαπάνες της. Τα καθαρά διανεμόμενα κέρδη στους μετόχους αυξήθηκαν στα 176 εκατ. ευρώ για τους τρεις μήνες έως τον Μάρτιο, ξεπερνώντας την πρόβλεψη των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters για 165 εκατ. ευρώ. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν στα 5,73 δισεκ. ευρώ ξεπερνώντας τις προβλέψεις για 5,68 δισεκ. ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01