search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:13
MENU CLOSE

Την Πέμπτη η απολογία του 43χρονου δράστη του ΟΚΑΝΑ: «Δεν πείραξα ούτε μύγα. Θέλουν να με σκοτώσουν»

09.05.2017 11:14
Στη φυλακή ο 43χρονος που εισέβαλε στον ΟΚΑΝΑ Χανίων  - Media

 

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, 11 Μαϊου, ζήτησε και έλαβε σήμερα από τον ανακριτή Χανίων ο 43χρονος, ο οποίος χθες το πρωί, κρατώντας όπλο, εισέβαλε στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, θέτοντας σε κατάσταση ομηρίας επί επτά ώρες τρεις εργαζόμενες στον Οργανισμό και μετά παραδόθηκε στις Αρχές.

Το μεσημέρι, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε τις κατηγορίες για απόπειρες ανθρωποκτονίας, παράβαση του νόμου περί όπλων, ομηρία και διακεκριμένες φθορές.

Ο κατηγορούμενος, εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου Χανίων, υποστήριξε: «Τα χειρότερα έρχονται. Δεν πείραξα ούτε μύγα. Θέλουν να με σκοτώσουν».

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος, χθες το πρωί, Δευτέρα 8 Μαϊου, εισέβαλε στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ, όπου ταμπουρώθηκε μετά από ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς. Αίτημά του ήταν να μην ανασταλεί η άδεια περιπτέρου στο παλιό λιμάνι της πόλης. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις παραδόθηκε στις Αρχές, για να οδηγηθεί αρχικά στο νοσοκομείο της πόλης, καθώς έφερε τραύματα. Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με δική του ευθύνη, έλαβε εξιτήριο και οδηγήθηκε για ανάκριση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

 

 

ΑΠΕ ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:12