search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:30
MENU CLOSE

Η άρρωστη υπόθεση Αμερικανού που σκότωσε τον 7χρονο γιο του και τον τάισε στα γουρούνια

09.05.2017 16:01
Η άρρωστη υπόθεση Αμερικανού που σκότωσε τον 7χρονο γιο του και τον τάισε στα γουρούνια - Media

 

Σε ισόβια καταδικάστηκε ένας πατέρας από το Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών για τη δολοφονία του 7χρονου γιου του. Οι αρχές υποστηρίζουν ότι κακοποιούσε τον γιο του, Αντριάν, ενώ λιμοκτονούσε, πριν τον κάνει τροφή για τα γουρούνια που είχαν στο σπίτι τους. 

Όπως αναφέρει η καταδικαστική απόφαση, ο 46χρονος Μάικλ Τζόουνς δε θα δικαιούται να ασκήσει έφεση για τουλάχιστον 25 χρόνια. Ο 46χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του τον Μάρτιο για τη δολοφονία του γιου του το 2015. 

«Δεν αξίζεις δεύτερη ευκαιρία. Δεν αξίζεις το φως του ήλιου ως ελεύθερος άνθρωπος» είπε η 21χρονη αδερφή του θύματος, Κεϊόνα Ντόκτορ, στον 46χρονο.

Η μητριά του αγοριού, η 31χρονη Χίθερ Τζόους, είχε καταδικαστεί με την ίδια κατηγορία τον Νοέμβριο και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης. Η 31χρονης ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε να προστατέψει τον Άντριαν και τον εαυτό της από τον σύζυγό της, ωστόσο οι αρχές δήλωσαν και εκείνη είχε κακοποιήσει το αγόρι. 

Ο Αντριάν πέθανε τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2015, αλλά τα λείψανά του βρέθηκαν τον Νοέμβριο στο σπίτι της οικογένειας, όταν οι αξιωματικοί έμαθαν πως το αγόρι έλειπε ανταποκρινόμενοι σε μια κλήση για επίθεση του Μάικλ Τζόουνς στη σύζυγό του. 

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης τη Δευτέρα, ο ντετέκτιβ Στιούαρτ Λίτλφιλντ, επιβεβαίωσε δημόσια για πρώτη φορά πως «ότι απέμεινε από το σώμα του Άντριαν, έγινε τροφή για τους χοίρους». 

Η βιολογική μητέρα του Αντριάν, Ντέινα Πιρς, είχε χάσει την επιμέλεια των δύο παιδιών της πριν από χρόνια.

Η μητέρα της και γιαγιά του Αντριάν, Τζούντι Κόνγουεϊ, ανέφερε ότι την περασμένη εβδομάδα είδε τα βίντεο και τις φωτογραφίες από το σπίτι των Τζόουνς που δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο Άντριαν τους τελευταίους μήνες της ζωής του. 

Η Κόνγουεϊ υποστήριξε ότι οι Τζόουνς κρατούσαν δεμένο και γυμνό κάτω από το ντους το γιο τους ή τον έβαζαν να στέκεται σε μια πισίνα με στάσιμο νερό για όλη τη νύχτα. Επιπλέον, ισχυρίστηκε πως και η μητριά του μερικές φορές τον χτυπούσε με ένα σκουπόξυλο και δεν του έδινε να φάει όταν πεινούσε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:30