search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:07
MENU CLOSE

Τι είπε ο ιατροδικαστής για το θάνατο της Μαίρης Τσώνη (Video)

09.05.2017 16:21
Στα Χανιά το τελευταίο «αντίο» στη Μαίρη Τσώνη  - Media
 
Φως στον πρόωρο θάνατο της ηθοποιού Μαίρης Τσώνη ρίχνουν τα πρώτα στοιχεία του πορίσματος του ιατροδικαστή.
 
Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, η πρώτη εικόνα από τη νεκροψία-νεκροτομή δείχνει ότι ο θάνατος της νεαρής ηθοποιού και τραγουδίστριας οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις με αποτέλεσμα τίποτα να μην είναι βέβαιο.
 
Ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να γεννήσει υποψίες για άλλη αιτία θανάτου. Το ερώτημα είναι το τι προκάλεσε το πνευμονικό οίδημα, κάτι που ακόμα δεν μπορεί να απαντηθεί.
 
Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων θα φτάσουν στα χέρια τους σε περίπου μία εβδομάδα. Τότε θα έχουν ακόμα καλύτερη εικόνα για το τι συνέβη.
 
Mιλώντας στο Epsilon TV, ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης δήλωσε ότι «πράγματι διενήργησα τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης ηθοποιού, διαπίστωσα ότι δεν έφερε εξωτερικά κακώσεις και πρόσθετα διαπίστωσα ότι υπέστη πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων».

(πηγή βίντεο: Epsilon TV)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:07