search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:03
MENU CLOSE

Ο Μίτσελ θέλει τον Μπεργκ στη Μάλαγα – Τι είπε ο Σουηδός

09.05.2017 16:53
Ο Μίτσελ θέλει τον Μπεργκ στη Μάλαγα - Τι είπε ο Σουηδός - Media

 

Στην μεταγραφική λίστα της Μάλαγα είναι ο Μάρκους Μπεργκ σύμφωνα με δημοσίευμα στην Σουηδία. «Το ισπανικό πρωτάθλημα ενδιαφέρει κάθε ποδοσφαιριστή,  Μου αρέσει η ζωή στον Παναθηναϊκό. Θα δούμε» δήλωσε ο επιθετικός του «τριφυλλιού». Ο ρόλος του Μίτσελ.

Στο στόχαστρο της Μάλαγας βρίσκεται ο Μάρκους Μπεργκ σύμφωνα με την Sportbladet! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της σουηδικής εφημερίδας, ο παίκτης του «τριφυλλιού» βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ισπανικής ομάδας, προπονητής της οποίας είναι ο Μίτσελ. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ισπανός πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είχε ζητήσει την απόκτηση του Μπεργκ, όταν βρισκόταν στον πάγκο της Μαρσέιγ, χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεση.

Οι Σουηδοί δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τον παίκτη των «πρασίνων», ο οποίος δήλωσε:

«Το ενδιαφέρον της Μάλαγα είναι μια φήμη. Η Λα Λίγκα είναι ίσως το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Είναι φυσικά ενδιαφέρον για κάθε ποδοσφαιριστή. Όπως, όμως, έχω πει αρκετές φορές, στα αλήθεια μου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση στο φινάλε της χρονιάς».

Πηγή: gazzetta

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:00