search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:06
MENU CLOSE

Εurovision 2017: Το σοβαρό τεχνικό πρόβλημα που έβαλε σε κίνδυνο την Demy!

09.05.2017 18:12
Εurovision 2017: Το σοβαρό τεχνικό πρόβλημα που έβαλε σε κίνδυνο την Demy! - Media

 

Πριν λίγες ώρες έγινε η εγγραφή των προβών για τον Α΄ημιτελικό της Eurovision 2017 που βάση αυτής της εμφάνισης ψηφίζουν οι επιτροπές των χωρών. Κατά τη διάρκεια της πρόβας που έκανε η Demy στην σκηνή στο Κίεβο, παρατηρήθηκαν 2 πολύ σημαντικά προβλήματα: από τη μία η Demy δεν άκουγε καθόλου στο ακουστικό της τα φωνητικά και ο ήχος που έβγαινε στον αέρα δεν ήταν ο αναμενόμενος.

Για αυτό το λόγο μετά το πέρας των εμφανίσεων όλων των χωρών του α’ ημιτελικού, η ελληνική αποστολή ζήτησε από τους διοργανωτές να εμφανιστεί ξανά η Demy και όλα κύλησαν ομαλά.

Το δεύτερο τεχνικό πρόβλημα ήταν στο ανυψωτικό μηχάνημα που σε κάποια φάση του τραγουδιού κόλλησε και άρχισε να ταλαντεύεται. Συγκεκριμένα καθώς το ανυψωτικό μηχάνημα κατέβαινε έπρεπε να κουμπώσει με την υπόλοιπη κατασκευή, κάτι που δεν συνέβη, κρύβοντας κινδύνους για την τραγουδίστρια που στην συνέχεια έπρεπε να κατέβει από μεγαλύτερο ύψος.

Δείτε στο βίντεο του Tatiana Live τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε η Demy τραγουδώντας το This is Love:

 

Πηγή: Zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:02