21/10/2019 04:46:46

Ξέσπασε ο Μακρόν για τα σενάρια ομοφυλοφιλίας και την εμμονή με τη γυναίκα του

Ξέσπασε ο Μακρόν για τα σενάρια ομοφυλοφιλίας και την εμμονή με τη γυναίκα του - Media

 

Ο νεοεκλεγείς Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν, μιλώντας στη Le Parisien, απάντησε στην εμμονή του κοινού και του Τύπου με τη γυναίκα του και τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει.

Αρκετοί τον έχουν κατηγορήσει πως δεν μπορεί να είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας με μερικούς να φτάσουν στο σημείο να αμφισβητήσουν τη σεξουαλικότητα του και να υπαινιχθούν πως είναι ομοφυλόφιλος.

«Αν η γυναίκα μου ήταν 20 χρόνια μικρότερη από εμένα όμως κανείς δεν θα σκεφτόταν κάτι τέτοιο» ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του, απαντώντας στις κατηγορίες.

Όσοι μου τα προσάπτουν αυτά είναι μισογύνηδες και δυστυχώς οι απόψεις τους είναι άκρως ομοφοβικές. Στα μάτια τους το να με αποκαλέσουν ομοφυλόφιλο είναι κάποιο αρνητικό στοιχείο, το οποίο δυστυχώς αποδεικνύει την ανεξέλεγκτη φύση της ομοφοβίας στην κοινωνία μας.

Αποκάλυψε μάλιστα πως αυτές οι κατηγορίες «πλήττουν» τον στενό του κύκλο και τόνισε τη στενοχώρια του επειδή «οι πολιτικές αντιπαραθέσεις δεν είναι πιο πολιτισμένες».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.