search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:42
MENU CLOSE

Εφιαλτική τροπή σε σχολική εκδρομή στη Βρετανία – Νεκρή μια 11χρονη (Photos)

10.05.2017 09:32
Εφιαλτική τροπή σε σχολική εκδρομή στη Βρετανία - Νεκρή μια 11χρονη (Photos) - Media

 

Εφιαλτική τροπή πήρε μια σχολική εκδρομή σε θεματικό πάρκο με νεροτσουλίθρες, όταν μια 11χρονη μαθήτρια έχασε τη ζωή της ύστερα από πτώση της στο νερό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των βρετανικών αρχών η 11χρονη μαθήτρια, Εβα Τζάναθ, ήταν το κοριτάκι που έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από μια βάρκα του παιχνιδιού.

Οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν πως η 11χρονη ήταν όρθια μέσα στο παιχνίδι, στην προσπάθειά της να αλλάξει θέση με ένα από τα άλλα παιδιά την ώρα που η βάρκα έκανε βόλτα στο πάρκο.

«Ωστόσο,  κάποια στιγμή πρέπει να χτύπησε κάπου και να έπεσε στο νερό», είπε ο επικεφαλής ερευνών για το ατύχημα.

Η Εβα από το Λέστερ, έφερε σημαντικές εγκεφαλικές κακώσεις ύστερα από την πτώση της στο νερό από ύψος περίπου 2 μέτρων. Η μικρούλα χρειάστηκε να μεταφερθεί με αεροκομιδή στο νοσοκομείο του Μπέρμιχαμ, όπου υπέκυψε στα τραύματά της.

« Ήταν η αγαπημένη μου ανιψιά… παρακαλώ προσευχηθείτε για εκείνη», είπε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο θείος της άτυχης μικρής.

Το πάρκο με τις νεροτσουλήθρες ανακοίνωσε πως σήμερα θα παραμείνει κλειστό σε ένδειξη σεβασμού για την απώλεια της μικρής. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες αναφορικά με το αν υπήρχε ή όχι κάποιος ενήλικας στη βάρκα μαζί με τα παιιδά.

Following today’s tragic events, Drayton Manor Theme Park will be closed on Wednesday 10th May as a mark of respect to the family. pic.twitter.com/lajTvTxFHX

— Drayton Manor (@Draytonmanor) May 9, 2017

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:42