search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:37
MENU CLOSE

Κρήτη: Λίντσαραν τον πατέρα που βίασε τη 13χρονη κόρη του (Video)

10.05.2017 11:54
Ανώγεια: Απολογείται το μεσημέρι ο 29χρονος για το φονικό - «Λάδι» στην φωτιά από τις δηλώσεις του δικηγόρου του - Media
 
Με φωνές, χτυπήματα και κατάρες έγινε «δεκτός» στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο άντρας που κατηγορείται για βιασμό της 13χρονης κόρης του και οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.
 
Συγγενείς της μητέρας και του κοριτσιού στράφηκαν εναντίον του και τον χτύπησαν, πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να αντιδράσουν. «Κτήνος, δολοφόνε, κατέστρεψες το παιδί», ήταν κάποιες από τις φράσεις που ακούστηκαν.
 
Μάλιστα όρμηξαν στον 47χρονο με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός . Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών που επιχείρησαν με κάθε τρόπο να συγκρατήσουν τα πρόσωπα, ένας άνδρας πλησίασε τον 47χρονο και και τον χτύπησε .

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία έγινε την Δευτέρα στην ασφάλεια Ηρακλείου από την ίδια τη 13χρονη, που είπε στους αστυνομικούς ότι τον πατέρα της ότι τη βίαζε, κάτι που ο ίδιος αρνείται.
 
Ο άντρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για βιασμό κατ εξακολούθηση αιμομιξία, κατ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ εξακολούθηση και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. Οι γονείς της ανήλικης είναι σε διάσταση.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:37