search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:02
MENU CLOSE

Απίστευτο βίντεο: Η Μπριζίτ τα «χώνει» στον Μακρόν για το… ποδόσφαιρο (Videos)

10.05.2017 13:07
«Η Μπριζίτ Μακρόν δεν ανακατεύεται στα χωράφια του άντρα της» - Media

 

Σκηνές από τα παρασκήνια της προεκλογικής εκστρατείας του νέου προέδρου της Γαλλίας περιλαμβάνει ένα 90λεπτο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Les Coulisses d’une Victoire» (Τα φτερά μιας νίκης), το οποίο παρουσιάστηκε από τα γαλλικά κανάλια TF1 και LCI.

Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται αποσπάσματα από την εκστρατεία του Μακρόν και το σχεδιασμό του προγράμματός του και της στρατηγικής του για τη νίκη στους δύο γύρους των προεδρικών εκλογών.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον του κοινού έχουν τραβήξει οι πιο ελαφρές σκηνές, όπως το παρακάτω βίντεο όπου ο Μακρόν γκρινιάζει για την ήττα της Μαρσέιγ από τη Μονακό και η σύζυγός του, Μπριζίτ Τρονιέ τον επιπλήττει, λέγοντάς του ότι ουδείς ενδιαφέρεται γι’ αυτά.

Επίσης, μεγάλο σουξέ στα social media έχει και απόσπασμα που δείχνει τον Μακρόν να γελάει βλέποντας βίντεο στο οποίο έχει δεχθεί επίθεση με αυγά, ενώ εντύπωση έχει προκαλέσει και η… αυστηρή απαγόρευση της Μπριζίτ να φάει σοκολάτα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:02