search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:29
MENU CLOSE

Παράσταση διαμαρτυρίας παραπληγικών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

10.05.2017 13:59
Παράσταση διαμαρτυρίας παραπληγικών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή - Media

 

Σε συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή προχώρησαν μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Παραπληγικών καθώς ζητούσαν να συναντήσουν τους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές επιδομάτων. 

Οι τόνοι ανέβηκαν, σύμφωνα με τις πληροφορρίες, όταν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ζήτησαν συνάντηση με την αρμόδια υπουργό Θεανώ Φωτίου ωστόσο αυτό δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί από την στιγμή που δεν υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού με τους εκπροσώπους των παραπληγικών να απαντούν ότι δεν αποχωρούν από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να υπάρξει η συνάντηση. 

Εντέλει η κατάσταση αποφορτίστηκε καθώς μεσολάβησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος τους έφερε σε τηλεφωνική επαφή με τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο. Ο αρμοδιος υφυπουργός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανέφερε ότι θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:29