13/12/2019 17:40:01

Παράσταση διαμαρτυρίας παραπληγικών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Παράσταση διαμαρτυρίας παραπληγικών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή - Media

 

Σε συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή προχώρησαν μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Παραπληγικών καθώς ζητούσαν να συναντήσουν τους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές επιδομάτων. 

Οι τόνοι ανέβηκαν, σύμφωνα με τις πληροφορρίες, όταν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ζήτησαν συνάντηση με την αρμόδια υπουργό Θεανώ Φωτίου ωστόσο αυτό δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί από την στιγμή που δεν υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού με τους εκπροσώπους των παραπληγικών να απαντούν ότι δεν αποχωρούν από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να υπάρξει η συνάντηση. 

Εντέλει η κατάσταση αποφορτίστηκε καθώς μεσολάβησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος τους έφερε σε τηλεφωνική επαφή με τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο. Ο αρμοδιος υφυπουργός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανέφερε ότι θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.   

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.