search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:00
MENU CLOSE

Η βασίλισσα Ελισάβετ οδηγεί και… ρίχνει τα social media (Photos)

10.05.2017 14:09
Η βασίλισσα Ελισάβετ οδηγεί και... ρίχνει τα social media (Photos) - Media

Μπορεί να είναι το μοναδικό άτομο το οποίο επιτρέπεται να οδηγεί στη Βρετανία χωρίς δίπλωμα (αν και έμαθε να οδηγεί κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου) και μπορεί να είναι πλέον σε μια ηλικία που άλλοι άνθρωποι ούτε καν διανοούνται να πιάσουν τιμόνι στα χέρια τους, αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ δεν καταλαβαίνει από τέτοιες… λπετομέρεις.

Αντιθέτως, όποτε βρει ευκαιρία, παίρνει η ίδια την πράσινη Jaguar της και βγαίνει στο δρόμο, όπως έγινε την περασμένη Κυριακή, οπότε και οδήγησε από την εκκλησία στο παλάτι του Μπάκιγχαμ μέσα από το πάρκο Γουίνδσορ, όπου και οι φωτογράφοι την απαθανάτησαν πίσω από το βολάν.

Οι φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ έκαναν το γύρο του διαδικτύου και, όπως είναι φυσικό, προκάλεσαν απίστευτα σχόλια στα social media.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:58