search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:59
MENU CLOSE

Μόνικα Μπελούτσι: Ευχαριστώ τον Θεό για το ρετούς – Αυτό μας σώζει!

10.05.2017 18:01
Η Μόνικα Μπελούτσι απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο (Photos)  - Media

 

«Ευχαριστώ τον Θεό για το ρετούς. Αυτό μας σώζει», δήλωσε η 52χρονη ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι με ειλικρίνεια στο AFP, προσθέτοντας ότι τη χαροποιεί το γεγονός ότι τα περιοδικά κάνουν λιγότερο ρετούς, σε σύγκριση με το παρελθόν και ότι ο κόσμος μαθαίνει να αγαπά τις μικρές ατέλειες των σταρ.

Σύμφωνα με την γνωστή ηθοποιό, στην τελευταία της ταινία «On the Milky Road», παρατήρησε ρυτίδες στα μάτια της και σε άλλα σημεία του προσώπου της. «Πριν από δέκα χρόνια δεν τις είχα. Βλέπω πώς έχω αλλάξει στην οθόνη. Ομως, δεν είπα στον εαυτό μου ”Θεέ μου, είναι τερατώδες”. Οχι, πιστεύω ότι είναι γοητευτικό», σημείωσε.

Επιπλέον, ανέφερε ότι «δεν με ενοχλεί να με βλέπουν ως ώριμη γυναίκα. Ισως σε κάθε χρόνια να έχω αλλάξει γνώμη γιατί θα έχω υπερβολικές ρυτίδες. Αλλά προς το παρόν είναι εντάξει με αυτό».

Αναφερόμενη στις αισθητικές επεμβάσεις, είπε ότι όταν βλέπει μεγαλύτερες γυναίκες που δεν έχουν καταφύγει σε νυστέρι σκέφτεται ότι είναι πολύ όμορφες. «Ομως, όταν βλέπεις κάποιον που έκανε λίφτινγκ και είναι όμορφος, λέω ότι έκανε το σωστό. Πρέπει να κάνεις αυτό που είναι καλό για εσένα. Η πλαστική χειρουργική υπάρχει. Αν σε κάνει ευτυχισμένο, γιατί όχι;», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50