search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:07
MENU CLOSE

Με Χιμένεθ και του χρόνου η ΑΕΚ!

10.05.2017 20:13
Με Χιμένεθ και του χρόνου η ΑΕΚ! - Media

 

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα παραμείνει ΚΑΙ του χρόνου στον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας τους.  

Το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Μηνά Λυσσάνδρου (πρώτος αντιπρόεδρος) με τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος ενημερώθηκε για την απόφαση της διοίκησης να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας τους για την επόμενη σεζόν, καθώς υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για τη δουλειά του και ταυτόχρονα εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του για να χτίσει την ομάδα της νέας περιόδου.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που υποδέχτηκε με ικανοποίηση και ο ίδιος ο προπονητής, καθώς αναγνωρίστηκε το έργο του από τη στιγμή που παρέλαβε την ομάδα στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και την οδήγησε στην τέταρτη, τη συμμετοχή στα play offs αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του έκριναν πως δεν χρειάζεται να περιμένουν την έκβαση των play offs και πως το δείγμα της δουλειάς του 53χρονου προπονητή είναι επαρκέστατο για να ανανεωθεί η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Πλέον απομένουν ουσιαστικά μόνο τα τυπικά της υπογραφής των συμβολαίων και η ΑΕΚ οδεύει στο φινάλε της σεζόν αλλά και την προετοιμασία της επόμενης περιόδου χωρίς ερωτηματικά όσον αφορά στην τεχνική της ηγεσία.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:07