search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:42
MENU CLOSE

Εμφανίστηκε ο «Δον Ζουάν» της Σύρου: Δεν αποδέχομαι καμία κατηγορία

11.05.2017 04:29
Daily Mail: Το ελληνικό νησί που μοιάζει με «μικρή Ιταλία» (Photos) - Media

 

Μπορεί η Ελληνική αστυνομία να μην έχει φτάσει μέχρις στιγμής στα ίχνη του, ωστόσο το Cyclades24, εντόπισε το φερόμενο Δον Ζουαν της Σύρου. Εμφανώς ενοχλημένος τόσο με τα ΜΜΕ όσο και με την αστυνομία, ο γνωστός πλέον σε όλους μας 42χρονος μίλησε αποκλειστικά στο Cyclades24.gr και το δημοσιογράφο Γιώργο Σολάρη.

«Στην Ελλάδα αρμόδια εξουσία για να επιβάλει ποινές, καταδικαστικές αποφάσεις και  εντάλματα σύλληψης είναι η Ελληνική δικαιοσύνη και μόνο. Οφείλω να παραδεχτώ ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση που με αφορά η Ασφάλεια Σύρου έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο και υπερέβαλε εαυτόν.

Μου «ακύρωσε» το τεκμήριο της αθωότητας, έκρινε το αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα, με έκρινε ένοχο και έβγαλε ένταλμα σύλληψης, αφού πρώτα με είχε συλλάβει (κατά τα ΜΜΕ), όταν βέβαια τους δήλωσα το τι γράφονται στα ΜΜΕ, η απάντηση που έλαβα ήταν μην ασχολείσαι με τις φυλλάδες και τα site, τα βγάζουν για να πουλάνε.

Τώρα περιμένω να μου επιβάλει και την ποινή…

Και τώρα πάμε στα σοβαρά. Ελπίζω το συντομότερο να παρέμβει η Εισαγγελία ούτως ώστε να με καλέσει και να μπορέσω να απολογηθώ για να λάβει τέλος αυτό το… πανηγύρι. Θα πρέπει να αναφέρω δε ότι όντως το 2014 έκανα μια βλακεία…για την οποία καταδικάστηκα το 2015, αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανένα να μου αφαιρέσει το δικαίωμα να προσπαθώ να αλλάξω και να γίνω καλύτερος.

Δεν αποδέχομαι καμία κατηγορία και θα επανέλθω όταν θα έχω την δικογραφία στα χέρια μου. Για να μιλήσω εκτενώς για το περιστατικό».

Υ.Γ Αυτό που είπα στην κύρια υπαίτιο για αυτές τις δημοσιεύσεις ήταν δεν φταίω εγώ… Αυτό με έκανε να καταλάβω ότι άνθρωποι χωρίς αξιοπρέπεια δεν μπορούν να σεβαστούν την ελάχιστη δική μου, κατέληξε ο φερόμενος ως Δον Ζουάν της Σύρου.

 

Πηγή: Cyclades24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:38