search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:37
MENU CLOSE

Η Σάσα Μπάστα ξεκαθαρίζει: Μην αποκαλείτε αδελφό μου τον απατεώνα

11.05.2017 06:45
Η Σάσα Μπάστα ξεκαθαρίζει: Μην αποκαλείτε αδελφό μου τον απατεώνα - Media

 

Την έντονη αντίδραση της τραγουδίστριας Σάσας Μπάστα προκάλεσαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως συνελήφθη ο «αδερφός» της για απάτες και κλοπές.

Ειδικότερα, ο 37χρονος συνελήφθη στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με την αστυνομία προσποιούμενος τον πωλητή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ερχόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα υποψήφια θύματα του, στα οποία υποσχόταν την πώληση ανάλογων συσκευών σε χαμηλές τιμές και τους έπειθε να τον συναντήσουν σε προκαθορισμένο τόπο και χρόνο.

Όταν συναντούσε τα θύματά του, αρχικά απαιτούσε την προκαταβολή χρηματικού ποσού, με την υπόσχεση να τους παραδώσει τις συσκευές που του είχαν ζητήσει. Μόλις έπαιρνε, όμως, τα χρήματα, διέφευγε με ΙΧ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του. Σε περίπτωση που οι παθόντες δεν επιθυμούσαν να προκαταβάλουν το προσυμφωνηθέν ποσό, απαιτώντας να δουν πρώτα τις συσκευές, τότε, με την απειλή όπλου ή μαχαιριού, τους αφαιρούσε τα χρήματα που είχαν πάνω τους.

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο 37χρονος είναι ο αδερφός της Σάσας Μπάστα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της και μέσω ανάρτησης της στον λογαριασμό της στο Facebook βάζει τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας πως «αυτός ο νέος είναι γιος του πατέρα μου από τον πρώτο του γάμο, άρα ετεροθαλής αδερφός μου τον οποίο έχω δει μια φορά στη ζωή μου, δεν έχουμε καμία μα καμία σχέση και το μόνο που μπορώ να πω, χωρίς να αναλωθώ σε δηλώσεις και ερωτήσεις, είναι ότι εύχομαι ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο για να μην έχει προβλήματα στην ζωή του. Κάτι που κάνω ούτως η άλλως κάθε βράδυ στην προσευχή μου για όλους τους ανθρώπους».

Αναλυτικά η ανάρτηση της έχει ως εξής:

Εδώ και 1 ώρα το κινητό μου χτυπάει ασταμάτητα από δημοσιογράφους, blogs και κανάλια για να δώσω μια απάντηση για τη σύλληψη για κλοπή ”του αδερφού της Σάσα Μπάστα”. 
Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ ταραγμένη γιατί αν και λυπάμαι για κάθε άνθρωπο ειδικά νέο που έχει μπλέξει για παραβατική συμπεριφορά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που με καλούν οι δημοσιογράφοι, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα παραπάνω από αυτό που θα ένιωθα για οποιοδήποτε άλλο άνθρωπο.

Αυτός ο νέος είναι γιος του πατέρα μου από τον πρώτο του γάμο, άρα ετεροθαλής αδερφός μου τον οποίο έχω δει μια φορά στη ζωή μου, δεν έχουμε καμία μα καμία σχέση και το μόνο που μπορώ να πω χωρίς να αναλωθώ σε δηλώσεις και ερωτήσεις είναι ότι εύχομαι ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο για να μην έχει προβλήματα στην ζωή του. Κάτι που κάνω ούτως η άλλως κάθε βράδυ στην προσευχή μου για όλους τους ανθρώπους. 
Να είναι καλά και παρακαλώ πολύ να μην γίνεται αναδημοσίευση της είδησης ως αδερφός της Σάσα Μπάστα για λόγους εμπορικότητας γιατί αυτό διαταράσσει τη προσωπική και οικογενειακή μας γαλήνη. 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση
Σάσα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:36