search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:19
MENU CLOSE

Παππάς προς ΕΣΡ για τηλεοπτικές άδειες: Ξεκινήστε, δεν μπορεί να υπάρχουν δικαιολογίες

11.05.2017 07:24
Παππάς: Περιμένουμε καθαρή λύση για το ζήτημα του χρέους - Media

 

 

Αυστηρό μήνυμα έστειλε ο Νίκος Παππάς προς τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να «τρέξουν» τις διαδικασίες για τον νέο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. «Τα πάντα είναι έτοιμα. Ξεκινήστε δεν μπορεί να υπάρχουν δικαιολογίες» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ακρόαση του προέδρου και του αντιπροέδρου του ΕΣΡ στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. 

Ο Νίκος Παππάς, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου, σημείωσε πως στα χέρια του ΕΣΡ έχουν παραδοθεί όλα τα μέσα που χρειάζεται προκειμένου να πραγματοποιήσει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. «Πρώτιστο καθήκον αποτελεί η τήρηση του Συντάγματος που επιβάλλει αδειοδότηση καναλιών» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.  

Ο Νίκος Παππάς προειδοποίησε μάλιστα ότι, όσοι δεν τηρούν τα καθήκοντα τους, το Σύνταγμα και τους νόμους έχουν «πειθαρχικές, αστικές και ποινικές ευθύνες». 

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κάλεσε το ΕΣΡ να προχωρήσει στον έλεγχο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ για παράλληλη μετάδοση δυο διαφορετικών προγραμμάτων μέσω του τηλεοπτικού Action 24. Ο Νίκος Παππάς τόνισε πως «δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα για παράλληλη μετάδοση μεταξύ δύο διαφορετικών σταθμών» και πως περιμένει, όπως κάθε Έλληνας πολίτης, το ΕΣΡ να ανταποκριθεί στις ευθύνες του και να λάβει τα μέτρα του για την αντιμετώπιση τέτοιου είδους φαινομένων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:18