search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:44
MENU CLOSE

Βυθισμένη στο χάος η Βενεζουέλα: Ακόμα 2 νεκροί στις διαδηλώσεις κατά του Μαδούρο (Video)

11.05.2017 08:26
Σκηνές ωμής βίας στη Βενεζουέλα: Έβαλαν φωτιά σε διαδηλωτή (Photos) - Media

 

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα, όπου ακόμα 2 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 39 ανθρώπους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα El Pais τα βιαια επεισόδια στις διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα συνεχίστηκαν και χθες, με τις  «πορείες των περιττωμάτων» να γίνονται πεδίο μάχης μεταξύ όλων όσοι αντιτίθενται στις πολιτικές του Νικολά Μαδούρο και των υποστηρικτών του.

Οι δύο νέοι καταγεγραμμένοι θάνατοι σημειώθηκαν στο Καράκας και την πόλη μέριδα. Στο Καράκας έχασε τη ζωή του ο 27χρονος  Μιγκουέλ Καστίγιο, ενώ στη Μέριδα ένας 32χρονος οδηγός ταξί πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Οι ταραχές που ξέσπασαν στις αρχές Απριλίου, όταν η αντιπολίτευση κάλεσε τον κόσμο να κατεβεί στους δρόμους κατά της κυβέρνησης Μαδούρο διεκδικώντας πρόωρη προσφυγή στις κάλπες  λόγω των αντισυνταγματικών μεταρρυθμίσεων που έχει εφαρμόσει. Έκτοτε, η χώρα – που τον τελευταίο χρονο μαστίζεται από μια ανευ προηγουμένου οικονομική κρίση- βυθίζεται όλο και πιο πολύ στο χάος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:44