search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:12
MENU CLOSE

Στα επείγοντα εξαιτίας τραυματισμού από… αβοκάντο – Η απίστευτη ανακοίνωση ιατρικού συλλόγου (Video)

11.05.2017 09:02
Προσοχή: Σταματήστε αμέσως να τρώτε αβοκάντο - Media

Είναι το φρούτο που διατροφολόγοι και γιατροί συστήνουν να εντάξουμε στη διατροφή μας. Έχει καλά λιπαρά τα οποία μόνο καλό μπορούν να κάνουν στον οργανισμό, ωστόσο οι γιατροί στη Βρετανία αποφάσισαν να εκδώσουν μια … προειδοποίηση για αυτό

Ο λόγος για το αβοκάντο το οποίο ο περισσότερος κόσμος λατρεύει  και τώρα οι γιατροί στη Βρετανία προειδοποιούν πως ένα αβοκάντο μπορεί να στείλει κόσμο στα… επείγοντα περιστατικά αν δεν είναι προσεκτικοί την ώρα που το ανοίγουν.

Όσο παράξενο και αν ακούγεται στη χώρα έχει καταγραφεί άνοδος των περιστατικών τραυματισμού από μαχαίρι ενώ οι παθόντες καθάριζαν αβοκάντο. Μάλιστα, έχουν καταγραφεί και περιστατικά ατόμων που έχουν πάει στο νοσοκομείο με κομμένα τένοντα και οδηγούνται κατευθείαν στο χειρουργείο. 

Ενδεικτική είναι και η περίπτωση της Μεριλ Στριπ που το 2012 έκανε επέμβαση στο χέρι της όταν κόπηκε την στιγμή που καθάριζε ένα αβοκάντο.

Το φαινόμενο έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που η Βρετανική Ένωση Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής κάνει έκκληση να τοποθετηθούν στα αβοκάντο… «ετικέτες ασφαλείας»

Πάντως, για να αποφύγει κανείς έναν τέτοιο τραυματισμό, χωρίς να στερηθεί το αβοκάντο του, ο πιο έξυπνος και ασφαλής τρόπος είναι  να πάρει ένα ώριμο αβοκάντο, να το χαράξει περιμετρικά και είτε με το ίδιο μαχαίρι είτε με ένα κουτάλι να αφαιρέσει τον καρπό από το κέντρο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:10