search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:37
MENU CLOSE

Την Πέμπτη 18 Μαΐου η ψήφιση του νομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα

11.05.2017 15:33
Βουλή: Κατατέθηκε νομοσχέδιο για τη χορήγηση ασύλου σε πρόσφυγες - Media

 

Την επόμενη Πέμπτη 18 Μαΐου θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τα επόμενα 24ώρα με την διαδικασία του επείγοντος. 

Σύμφωνα με όσα προγραμματίστηκαν στην Διάσκεψη των Προέδρων η συζήτηση του νομοσχεδίου θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Δευτέρας στις επιτροπές Οικονομικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου, Κοινωνικών υποθέσεων και Δικαιοσύνης και η επεξεργασία του στις συναρμόδιες επιτροπές θα ολοκληρωθεί την Τρίτη. Στην συνέχεια, την Τετάρτη το πρωί, θα εισαχθεί στην Ολομέλεια με την συζήτηση και την ψήφιση να ολοκληρώνεται την Πέμπτη το βράδυ.

Το νομοσχέδιο φέρει τον τίτλο «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018 – 2021 και λοιπές Διατάξεις». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:36