search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:44
MENU CLOSE

Από τις δεξιώσεις και το lifestyle στα κελιά του Κορυδαλλού

11.05.2017 16:57
Από τις δεξιώσεις και το lifestyle στα κελιά του Κορυδαλλού - Media
 
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν  με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή οι 14 από τους 15 συλληφθέντες σεσημασμένους Ρωσοπόντιους κακοποιούς, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση των της συμμορίας των «ληστών των χρηματοκιβωτίων».
 
Οι απολογίες των κατηγορουμένων ήταν μαραθώνιες και διήρκησαν περισσότερες από εννέα ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι αρνήθηκαν τις βαριές κατηγορίες που τους αποδίδονται, αν και ορισμένοι υποστήριξαν ότι κατά καιρούς είχαν διαπράξει μικροκλοπές και ληστείες, με λεία μικρά χρηματικά ποσά.
 
Όλοι όμως αρνήθηκαν πως συμμετείχαν στη διαβόητη συμμορία, που είχε διαπράξει περισσότερες από 100 ληστείες και διαρρήξεις, καθώς και τουλάχιστον έξι αιματηρές επιθέσεις σε μεγάλες εταιρείες τροφίμων και φαρμάκων, στοχεύοντας στα χρηματοκιβώτια,.
 
Προφυλακιστέος κρίθηκε και  ο ανήλικος, ο οποίος συνελήφθη κατά την επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ και την Ασφάλεια Αττικής, πριν από λίγες ημέρες σε χώρο δεξιώσεων στην Αθήνα, όπου τα μέλη της συμμορίας γιόρταζαν  σε αρραβώνα!
 
Κατά την έξοδό τους από το κτίριο εννέα των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν με βρισιές και χειρονομίες, εναντίον των εκπροσώπων των ΜΜΕ και αστυνομικών.
 
Από την πλευρά τους, οι τέσσερις συνήγοροι υπεράσπισης έκαναν λόγο για «προφυλακίσεις σκοπιμοτήτων, που θα αποδεικνύουν πως οι εντόλεις τους, δεν έχουν καμιά σχέση με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται». Πρόσθεσαν δε πως τις επόμενες ημέρες θα προσκομίσουν στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι οι εντολείς τους δεν έχουν καμιά σχέση με την συμμορία των ληστών με τα χρηματοκιβώτια.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40