search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:18
MENU CLOSE

Ένταση μεταξύ Καμμένου και οπαδών Ολυμπιακού σε αγώνα πόλο

12.05.2017 05:24
Ένταση μεταξύ Καμμένου και οπαδών Ολυμπιακού σε αγώνα πόλο - Media

Ένταση προκλήθηκε με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο ο οποίος βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού, προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του γυναικείου πόλο ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό, καθώς η αδερφή του είναι προπονήτρια της πρώτης ομάδας.

Με τον Πάνο Καμμένο, λοιπόν, στο κολυμβητήριο, υπήρξαν έντονοι διάλογοι μεταξύ αυτού και οπαδών του Ολυμπιακού που βρέθηκαν επίσης εκεί. 

Μάλιστα, ο Υπουργός αντέδρασε έντονα ακόμα και στις αποδοκιμασίες και σύμφωνα με όσους ήταν εκεί προχώρησε και σε χειρονομίες προς τους φίλους του Ολυμπιακού. Άλλωστε τέτοιου είδους φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, γράφοντας το ακόλουθο μήνυμα: «Για να δούμε πόσα “αντικειμενικά” ΜΜΕ θα καταδικάσουν τον γνωστό… Καμμένο για αυτή τη χειρονομία Προς τον κόσμο του Ολυμπιακού! Χειρονομία που την είδαν όλοι στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης! Να τον χαίρονται όσοι τον ανέχονται! Με τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν παίζει κανείς…»
 

Σε δεύτερη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook  ο κ. Καραπαπάς ανήρτησε κι άλλη φωτογραφία του κ.Καμμένου όπου έγραψε: Νέες φωτό-παράσημα για την “πρώτη φορά αριστερά”: Ο γνωστός… Καμμένος δείχνει σε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ότι θα τους βάλει χειροπέδες… Αλήθεια με ποιά ιδιότητα; Αιδώς Αργείοι…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:17