search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:13
MENU CLOSE

Eurovision 2017: Ξεχώρισε η…. πρόταση γάμου στην εκπρόσωπο της FYROM (Videos)

12.05.2017 06:15
ΠΓΔΜ: Στην τελική ευθεία η συνταγματική αναθεώρηση - Media

 

Με την πρόκριση των δέκα χωρών από τις 18 που διαγωνίστηκαν στον δεύτερο ημιτελικό, ολοκληρώθηκε η λίστα των συμμετεχόντων στον τελικό του 62ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Η Βουλγαρία, η Λευκορωσία, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Δανία, το Ισραήλ, η Ρουμανία, η Νορβηγία, η Ολλανδία και η Αυστρία είναι οι δέκα χώρες που κατάφεραν να προκριθούν και που μαζί με την Ελλάδα, την Demy και το «This is Love», την Κύπρο με τον Hovig Demirjian και το τραγούδι Gravity, τη Μολδαβία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Σουηδία, την Πορτογαλία, την Πολωνία, την Αρμενία, την Αυστραλία, το Βέλγιο, που προκρίθηκαν στον πρώτο ημιτελικό, καθώς και τις BIG5 χώρες (Ην. Βασίλειο, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία) και φυσικά την διοργανώτρια Ουκρανία συμπληρώνουν τις 26 συμμετοχές του τελικού.

Την παράσταση πάντως έκλεψε στο green room η εκπρόσωπος της FYROM, Jana Burčeska.

H νεαρή τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Dance Alone» και κατά την διάρκεια του τραγουδιού ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου ανέφεραν ότι η τραγουδίστρια είναι έγκυος.

Έτσι λοιπόν λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Β’ ημιτελικού, ο σύντροφος της μπήκε στο greenroom  την πλησίασε γονάτισε κι έκανε την πρόταση γάμου με την τραγουδίστρια να λάμπει απο ευτυχία και φυσικά να λέει το μεγάλο Ναι!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15