search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:02
MENU CLOSE

Στην αντεπίθεση ο Τζήμερος: Για δείτε λίγο ποιος χτυπάει ποιον-Επιμένει η Μπαλού στις κατηγορίες της

12.05.2017 10:38
Στην αντεπίθεση ο Τζήμερος: Για δείτε λίγο ποιος χτυπάει ποιον-Επιμένει η Μπαλού στις κατηγορίες της - Media

 

Ένα νέο βίντεο, από όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Πέμπτη, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας, μετά τις καταγγελίες της Αλεξάνδρας Μπαλού για επίθεση με γροθιές σε βάρος της από τον Θάνο Τζήμερο.

Το βίντεο ανήρτησε ο ίδιος ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, κ. Τζήμερος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχολιάζοντας: «Για δείτε λίγο ποιος χτυπάει ποιον»…

Στο βίντεο φαίνεται ο Θάνος Τζήμερος να απομακρύνεται “σηκωτός” από την αίθουσα του συμβουλίου, λίγο μετά το επεισόδιο που κατήγγειλε η κα Μπαλού.

Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι που ακούγονται, κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου βίντεο, να επιτίθενται φραστικά στον περιφερειακό σύμβουλο Αττικής:

Ο ίδιος, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στο «Καλημέρα Ελλάδα», επανέλαβε τα όσα υποστήριξε χθες το βράδυ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ότι δηλαδή δεν επιτέθηκε σε κανέναν, αλλά αντιθέτως δέχθηκε ο ίδιος επίθεση.

“Τον πρώτο που ήρθε και με προπηλάκιζε και με χτυπούσε, τον έσπρωξα πολύ δυνατά, όντως. Τώρα αν ήταν μέσα και η Μπαλού, δεν το ξέρω” είπε μεταξύ άλλων.

Από πλευράς της η περιφερειακή σύμβουλος και στέλεχος του ΚΚΕ, κα Μπαλού, μιλώντας επίσης στο “Καλημέρα Ελλάδα” επέμεινε στις αρχικές της κατηγορίες.

Ένταση όμως επικράτησε και ανάμεσα στον επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργούμε Μαζί” και πρόεδρο της “Δημιουργίας Ξανά” Θάνο Τζήμερο και τον πρώην γενικό γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργο Ρωμανιά.

Ο κ. Τζήμερος αναφερόταν στο περιστατικό με την Περιφερειακή Σύμβουλο και στέλεχος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αθήνας.

«Από που αντλήσατε το δικαίωμα να πάτε να σκίσετε τις αφίσες; Τι είστε υπεύθυνος του υπουργείου; Ποιον υποκαταστήσατε», είπε ο κ. Ρωμανιάς απευθυνόμενος στον κ. Τζήμερο.

«Ο νόμος λέει ότι απαγορεύεται η αφισοκόλληση σε δημόσιους χώρους. Από τη στιγμή που κάποιος κολλάει αφίσα σε δημόσιο χώρο, η αφίσα θεωρείται σκουπίδι» απάντησε ο κ. Τζήμερος και ακολούθησε έντονος διάλογος.


Τζημερος -Ρωμανιας από Enikos_gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:01