search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:59
MENU CLOSE

Δείτε πώς υποδέχθηκαν τον Α. Τσίπρα οι φοιτητές του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών στην Κίνα – Ποιο τραγούδι επέλεξαν (Video)

12.05.2017 14:51
Δείτε πώς υποδέχθηκαν τον Α. Τσίπρα οι φοιτητές του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών στην Κίνα - Ποιο τραγούδι επέλεξαν (Video) - Media
 
Mε ένα εμβληματικό τραγούδι της σύγχρονης ελληνικής μουσικής υποδέχθηκαν οι φοιτητές του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρίσκεται στην Κίνα για να συμμετάσχει στη διεθνή συνάντηση κορυφής Belt and Road Forum for International Cooperation.
 
Οι φοιτητές που υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό του επιφύλαξαν μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή, καλωσορίζοντάς τον στα ελληνικά, λέγοντας: «Γεια σας, καλώς ορίσατε!».
 
Επίσης ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι τραγούδησαν προς τιμήν του, το πασίγνωστο ποίημα του Ελύτη, μελοποιημένο από τον Μίκη Θεοδωράκη «Ένα το χελιδόνι», από το «Άξιον Εστί».
 
Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος, ενώ φάνηκε ότι χάρηκε από τη συγκεκριμένη υποδοχή.

(πληροφορίες: enikos.gr/Epsilon TV)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:59