search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:37
MENU CLOSE

«Πυρ» Μαξίμου κατά Μητσοτάκη: Επιτέλους, ξεδίπλωσε το αντικοινωνικό του μένος

12.05.2017 17:22
Νομοθετική ρύθμιση τη Δευτέρα για το θέμα των σκουπιδιών προανήγγειλε ο Σκουρλέτης - Media
 
Εξαιρετικά σκληρή επίθεση, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσαν κυβερνητικοί κύκλοι κατά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.
 
Αφορμή για τη δριμεία επίθεση στάθηκε μια φράση του προέδρου της ΝΔ στο συνέδριο του ΣΕΒ για την ψηφιακή πολιτική. Συγκεκριμένα, μιλώντας για την κινητικότητα που ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εισήγαγε στο Δημόσιο, είπε ότι «είναι αδιανόητο το Δημόσιο να προσλαμβάνει καθαρίστριες, όταν μπορεί να αγοράζει τέτοιες υπηρεσίες από τον ιδιωτικό τομέα ή να κρατάει όμηρους υπαλλήλους με συμβάσεις. Είναι πελατειακή πολιτική που δεν μας πηγαίνει μακριά».
 
Με αφορμή τη φράση αυτή, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου σημείωναν χαρακτηριστικά ότι «επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης ξεδίπλωσε το αντικοινωνικό του μένος χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή ίχνος ντροπής. Χαρακτήρισε “άχρηστους” τους εργαζόμενους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες!
 
Δεσμεύθηκε για αθρόες απολύσεις στο Δημόσιο προς όφελος των συμφερόντων που τόσα χρόνια λυμαίνονταν τα κρατικά ταμεία με τις αναθέσεις εργολαβιών σε ιδιώτες. Για την υλοποίηση δηλαδή του αρρωστημένου του ονείρου για πολιτική σοκ και δέους σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων».
 
Οι κυβερνητικοί κύκλοι κατέληξαν λέγοντας ότι «δυστυχώς για τον ίδιο αλλά ευτυχώς για το λαό και την κοινωνία, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα έχει ποτέ τη δυνατότητα να εφαρμόσει τις αντικοινωνικές του πολιτικές».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:37