search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:10
MENU CLOSE

Η «προδοσία» της Ζαρίφη που εξόργισε την Ελένη Μενεγάκη

13.05.2017 09:57
Η «προδοσία» της Ζαρίφη που εξόργισε την Ελένη Μενεγάκη - Media

 

Οι πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά της Ελένης Μενεγάκη, σύμφωνα με τις οποίες η Κατερίνα Ζαρίφη τη σχολιάζει και παραπονιέται για εκείνη σε άλλους συνεργάτες της, φαίνεται πως είναι η αιτία για την αποχώρηση της δεύτερης από την εκπομπή.

Η Ελένη Μενεγάκη θεώρησε τη συμπεριφορά της Ζαρίφη τεράστια προδοσία.  

Στο τέλος αυτής της συνεργασία αναφέρθηκε και η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου, καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Δεν ξέρω αν θα φύγει η Κατερίνα Ζαρίφη για να παίξει σε θεατρική παράσταση, ξέρω ότι οι σχέσεις της με την Ελένη δεν είναι καλές. Η Ελένη δεν συγχωρεί πολλά πράγματα, και σε αυτά που δεν συγχωρεί είναι και τα πολλά λόγια, οι συνεργάτες της είναι αυτοί που μιλούν το λιγότερο δυνατό. Η Κατερίνα θεωρεί ότι αδικείται και αυτό την έχει οδηγήσει στο να είναι πιο ομιλητική από ό,τι πρέπει. Θεωρώ ότι ξέρει ακριβώς τι θέλει να κάνει» αποκάλυψε η τηλεκριτικός.

«Εγώ φοβάμαι για κάτι. Η Ελένη το παλεύει να ανεβάσει την εκπομπή της. Η Ελένη ήταν για πολλά χρόνια στην κορυφή της λίστας των προσώπων που τα φέρνει. Τα τελευταία χρόνια έχει χάσει την αίγλη της, λοιδορείται πολύ πλέον. Δεν πουλάει και έχει γίνει αντιπαθής για κάποιο λόγο. Ο κόσμος θεωρεί ότι της έδωσε πολλές ευκαιρίες, και τα τελευταία χρόνια τους γύρισε την πλάτη, δεν τους έδωσε την πρέπουσα σημασία. Όταν ο κόσμος σου στέλνει μηνύματα ότι δεν θέλει άλλα εμπορικά, και δεν το κάνεις… Φέτος το έχει αλλάξει, ψάξτε να βρείτε τις περσινές της εκπομπές, όπου δεν υπήρχε θεματολογία και καλεσμένος ούτε για δείγμα!» κατέληξε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:08