08/07/2020 04:34:24

Ομοφοβική επίθεση με… τούρτα στον πρόεδρο της Qantas, επειδή στηρίζει τους ομοφυλόφιλους! (Video)

Ομοφοβική επίθεση με… τούρτα στον πρόεδρο της Qantas, επειδή στηρίζει τους ομοφυλόφιλους! (Video) - Media

 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αυστραλέζικης αεροπορικής εταιρίας Qantas δήλωσε ότι θα συνεχίσει να προωθεί τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια ομιλίας του, ένας συνταξιούχος του έριξε τούρτα στο πρόσωπο.

«Δεν κατάλαβα τι γεύση είχε η τούρτα, πάντως η γνώμη μου δεν έχει αλλάξει. Το μπούλινγκ δεν θα μας κάνει να σωπάσουμε» δήλωσε ο Άλαν Τζόις, προσθέτοντας ότι παρά τις αντιδράσεις εκείνος θα συνεχίσει να μιλάει για κοινωνικά θέματα, όπως ο γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων και η διαφορετικότητα των φύλων.

Μετά το περιστατικό, μίλησε και ο δράστης σε αυστραλέζικα ΜΜΕ, δηλώνοντας ότι προέβη σε αυτή την πράξη γιατί είναι εντελώς αντίθετος με τις θέσεις που εκφράζει ο πρόεδρος της αεροπορικής εταιρίας.

Η Qantas, καθώς και άλλες μεγάλες εταιρίες όπως το Ebay και η AirBnB ηγούνται μίας συλλογικής προσπάθειας, προκειμένου να πείσουν την αυστραλέζικη κυβέρνηση να νομιμοποιήσει τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών. 

 ;

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.