search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:55
MENU CLOSE

Η Πάρμα περνά στα χέρια Κινέζων επιχειρηματιών

13.05.2017 12:28
Η Πάρμα περνά στα χέρια Κινέζων επιχειρηματιών - Media

 

Η οικονομική διείσδυση των Κινέζων επιχειρηματιών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο συνεχίζεται, καθώς μετά τις τελικές επαφές για την αγορά της Μίλαν, της Αστον Βίλα, της Γουλβς, της Ιντερ, της Γουέστ Μπρόμγουϊτς, της Σαουθάμπτον και μιας ομάδας της Αυστραλίας, της Νιούκαστλ Τζετς, μια ακόμη ομάδα είναι στις τελικές επαφές για να περάσει σε χέρια παρογόντων της ασιατικής χώρας. 

Πρόκειται για την Πάρμα, για την οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», οι συζητήσεις που ξεκίνησαν πριν μήνες ανάμεσα στον Ζιανγκ Λιτσάνγκ, πρόεδρο της Desport, που δραστηριοποιείται στον τομέα του marketing, και τη διοίκηση της ομάδας έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. 

Ο Κινέζος επιχειρηματίας, ο οποίος έχει και τις μετοχές της ισπανικής Γρανάδα ενώ είναι έτοιμος να μπει και στην Premier League με την Κρίσταλ Πάλας, προορίζει για τη θέση του αντιπροέδρου τον Ερνάν Κρέσπο και φέρεται να σχεδιάζει την επιστροφή των «παρμένσι» στη Serie A μέσα στην επόμενη πενταετία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:55